Sommerdæk, tiden er ved at være inde.

Tiden er kommet hvor du igen skal have de smarte fælge på bilen!

Det er igen ved at være tid til at få sine alufælge ud af skuret. Temperaturen skriger nemlig efter sommerdæk og det betyder at du hellere må få skiftet. 

Der er dog lige et par ting man kan gøre inden man sætter dem på. Det er nemlig vigtigt at både tjekke tilstand og få dem rengjort. Det vil sige, det er meget nemmere at gøre den slags når de ikke sidder på bilen. 

Det at tjekke sine dæk for revner og slidtage er noget de færreste gør. Det er sog relativ vigtigt at være sikker på de er ok. Er dækket ved at være gammel vil der være små revner i gummiet, hvilket kan føre til dækket punkterer nemmere. Det er heller ikke længere nær så sikkert at køre på da det er ved at være hårdt i materialet. 

Rengøringen er også noget nemmere når de ikke sidder på bilen. Så kan du vaske fælgen både for og bag. Det er utrolig nemt at få alt bremsestøv af den invendige del når de kan vendes og drejes. 

Skal der nye dæk på dine fælge.

Hvis du har vurderet at der skal nye dæk på bilen, så kan det være en god ide at få bestilt. Specielt i disse tider med mangel på varer overalt og lange leveringstider er det med at få bestilt i god tid. Det nemmeste er i dag at bestille online. Skal du også have et par nye fælge med, så kan du på de fleste websider nemt konfigurere et sæt der passer netop til din bil. Der kan søges på den model du har og det gør at de kan leveres med passe-garanti, så du blot lige skal løfte bilen op og sætte dem på.