Hobby med masser af frisk luft

Hobby med masser af frisk luft

Vil du væk fra skærmen og ud i naturen? Så kan ravjagt være et meget godt bud på din nye hobby. Her får du masser af frisk luft og mulighed for at fordybe dig i noget, der ikke involvere en skærm eller en tidsfrist. Det perfekte afbræk fra hverdagen, hvor du kommer ud i naturen. Det er dog ingen hemmelighed, at der kan være langt mellem de små eftertragtede gyldne klumper, men ved at følge dette kort hvor der er fundet rav bliver det meget lettere.

På aftentur med ravlygte

Findes der noget bedre end at gå en tur langs stranden, når solen er ved at gå ned? Bare trække vejret helt ned i lungerne, nyde roen og den friske luft? Vi har i hvert fald svært ved at tænke på noget, der kan være mere afslappende. Derfor anbefaler vi, at du tilrettelægger din ravjagt, lige når solen er gået ned, og du har nået at nyde de sidste solstråler. Når mørket er faldet på, kan du starte din ravjagt.

Det er selvfølgelig sjove at have en hobby, som man rent faktisk får et udbytte af. Med en professionel ravlygte, har du et bedre udgangspunkt for at finde rav på stranden, som du kan bruge til dine kreative projekter. Men hvordan fungere en ravlygte?

En ravlygte bruges, når mørket er faldet på. Du skal alts vente med at tage på stranden til omkring solnedgang. Brug det første stykke tid til at nyde solnedgangen og de fredelige omgivelser, og når mørket er faldet på, kan du tage ravlygten frem. Her vil den udsende et ultraviolet lys, som vil få ravklumperne til at lyse op i mørket, så du på den måde kan kende forskel på dem fra almindelige sten. Med en ravlygte er du kort fortalt sikker på, at det er rav, du får med dig hjem.