Legetøj for de voksne

Legetøj er altså ikke kun for børn, det er også noget voksne bruger!

Legetøj er også noget de voksne kan bruge. Det ser dog nok en anelse anderledes ud end det ungerne har på værelset. Uanset hvad, så er det noget der er en ret essentiel del af ens forhold. Det er nemlig vigtigt at huske og lege med sin partner. 

Det er naturligvis sexlegetøj vi taler om. Det er noget der kan være med til at booste forholdet og det kan være med til at gøre sexlivet langt bedre såvel som at det også bliver sjovere. Med dette rette sexlegetøj eller frækt lingeri som selvsiddende strømper og andet lækkert, gør man også at lysten stiger. Det er det krydderi der gør at tingene bare “smager” lidt bedre. Det er jo ikke meget anderledes end i køkkenet. En bøf uden krydderi er jo heller ikke helt det samme. 

Når det kommer til sexlegetøj, så findes der mange forskellige grene man kan gå efter. Nogle skal have en par vibrator, for andre er det måske anal nydelse og hos en tredie er det måske bondage som vi har set i 50 shades. Lyst og præference er meget forskellig. Hvad end i er til, så giver det dog sexlivet en ny dimension.

Start stille og rolig

Er i helt nye på det område, så start stille og rolig. Det er nok ikke klogt at købe det helt vilde eller noget man måske bruger når erfaringen er kommet. Skal det f.eks. være anal stimuli. Så start med en lidt mindre model og tast jer frem. Det gør at man gradvist får mere blod på tanden og lyst til mere. Starter man får hårdt ud, så kan det virke for voldtsomt. Det kan være med til at lysten dør lidt i legen. Derfor start i et tempo hvor i kan være med og ikke helt mister jer selv.